Menu naszego cateringu dietetyczneg

Menu

( 03.08 - 09.08  )
Poniedziałek
 
1 Śniadanie
Budyń jaglany kakaowy z musem mango i malinami
2 Śniadanie
Sałatka ze szpinakiem, suszoną figą i serem lazur
Obiad
Pierś z kurczaka w sosie śliwkowym z ryżem basmati i warzywami
Podwieczorek
Koktajl imbirowy z ananasem
Kolacja
Pęczak po meksykańsku
 
Wtorek
1 Śniadanie
Cytrynowa pasta z zielonego groszku z żytnim pieczywem i warzywami
2 Śniadanie
Zupa krem z gruszki i pietruszki
Obiad
Boeuf bourgiuignon z kaszą perłową i ogórkiem konserwowym
Podwieczorek
Deser jogurtowy z wiśniami i płatkami jaglanymi
Kolacja
Sałatka z wędzonym twarogiem i burakami
 
Środa 
1 Śniadanie
Ryż jaśminowy z mango i orzechami
2 Śniadanie
Sałatka z fasolą, ananasem i selerem
Obiad
Gulasz z indyka z ziemniakami i surówką
Podwieczorek
Fioletowe smoothie
Kolacja
Tortilla z grillowanymi warzywami
 
Czwartek
1 Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki i fety z waflami ryżowymi i warzywami
2 Śniadanie
Kremowa zupa ziemniaczana z chrzanem
Obiad
Penne z sosem grzybowym i grillowaną polędwiczką wieprzową
Podwieczorek
Jogurt z brzoskwinią i winogronami
Kolacja
Fasolka po bretońsku
 
Piątek
1 Śniadanie
Granola owocowa z jogurtem
2 Śniadanie
Tabbouleh
Obiad
Ryba w kubańskim stylu z kaszą jaglaną i surówką z młodej kapusty
Podwieczorek
Koktajl ananas, burak i banan
Kolacja
Pasta primavera
 
Sobota
1 Śniadanie
Tosty z serem camembert i gruszka
2 Śniadanie
Sałatka z kaszą jaglaną i warzywami
Obiad
Orientalne sataye z indyka z sosem orzechowym brązowym ryżem i surówką
Podwieczorek
Zapiekane morele z orzechami i serem pleśniowym
Kolacja
Pieczone placki ziemniaczane z dipem koperkowym
 
Niedziela
1 Śniadanie
Pasta z łososia z białym serkiem, pieczywem żytnim i warzywami
2 Śniadanie
Sałatka owocowa z melonem
Obiad
Marokańskie pulpeciki z kaszą bulgur i surówką
Podwieczorek
Koktajl truskawkowy z żytnimi otrębami
Kolacja
Sałatka Dakos
 

* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu

Copyright ©2016 ENJOY THE FOOD CATERING, All Rights Reserved.