Menu naszego cateringu dietetyczneg

Menu

( 18.01 - 24.01  )
 
Poniedziałek
 
Śniadanie
Pasta z tuńczyka z pieczywem chrupkim i warzywami (Na zimno)
 
II Śniadanie
Krem pomidorowy z ryżem (Na ciepło)
 
Obiad
Spaghetti bolognese (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Smoothie z ananasa i szpinaku z dodatkiem nasion chia (Na zimno)
 
Kolacja
Risotto milanese (Na ciepło)
 
Wtorek
 
Śniadanie
Czekoladowa owsianka z wiśniami (Na zimno)
 
II Śniadanie
Zupa krem z gruszki i pietruszki (Na ciepło)
 
Obiad
Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym z pieczonymi ziemniakami i fasolką (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Smoothie ananas - borówka (Na zimno)
 
Kolacja
Ryż z warzywami (Na ciepło lub zimno)
 
Środa
 
Śniadanie
Sałatka z jajkiem, szynką z pieczywem (Na zimno)
 
II Śniadanie
Baton proteinowy orzechowy
 
Obiad
Chili con carne z wołowiną z ryżem (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Pudding z tapioki z musem mango (Na zimno)
 
Kolacja
Sałatka z łososiem z serem fellada, winogronami i orzechami (Na zimno)
 
Czwartek
 
Śniadanie
Pasta jajeczno - rybna z waflami kukurydzianymi i pieczywem (Na zimno)
 
II Śniadanie
Jogurt z musem z ananasa i wiórkami kokosowymi (Na zimno)
 
Obiad
Schab w sosie z porem z kaszą jęczmienną i mizerią (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Harira – marokańska zupa z ciecierzycą (Na ciepło)
 
Kolacja
Sałatka z kuskusem z warzywami i zielonym pesto (Na zimno)
 
Piątek
 
Śniadanie
Ryżanka z ananasem i granatem (Na ciepło lub zimno)
 
II Śniadanie
Pieczone warzywa z sosem curry (Na ciepło lub zimno)
 
Obiad
Pieczony morszczuk z puree z groszku z surówką marchewki i kapusty (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Smoothie jabłko z bazylią (Na zimno)
 
Kolacja
Sałatka z serem wędzonym i winogronami (Na zimno)
 
Sobota
 
Śniadanie
Sałatka z fasolką w pomidorach z warzywami i pieczywem (Na ciepło lub zimno)
 
II Śniadanie
Budyń jaglany z sosem mango (Na zimno)
 
Obiad
Makaron perłowy z kurczakiem w sosie kokosowym (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe (Na zimno)
 
Kolacja
Placuszki z cukinii z tuńczykiem i sosem tzatziki (Na ciepło lub zimno)
 
Niedziela
 
Śniadanie
Paprykarz z ogórkiem z waflami kukurydzianymi (Na zimno)
 
II Śniadanie
Jogurt z musem owocowym z granatem (Na zimno)
 
Obiad
Indyk w sosie pieczeniowym z puree z kalafiora i ziemniaków z surówką z marchewki (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Maślanka truskawkowo - malinowa (Na zimno)
 
Kolacja
Tagliatelle z sosem pomidorowym z oliwkami i papryką (Na ciepło)
 

* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu

Copyright ©2016 ENJOY THE FOOD CATERING, All Rights Reserved.
 
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem