Menu naszego cateringu dietetyczneg

Menu

( 10.06 - 16.06 )
 
 
PONIEDZIAŁEK
 
1 Śniadanie
Placuszki szpinakowo-bananowe z arbuzem
2 Śniadanie
Deser jogurtowo-miodowy z musem truskawkowym
Obiad
Kurczak z młodą kapustą i młodymi ziemniakami
Podwieczorek
Smoothie z brzoskwinią i borówkami
Kolacja
                                                                      Sałatka z szarpanym kurczakiem curry,pomarańczami, grejfrutem i orzechami prażonymi
WTOREK
 
1 Śniadanie
Jaglanka z figami, orzechami włoskim i i syropem klonowym
2 Śniadanie
Krem z batatów z wędzonym twarogiem
Obiad
Filet z indyka ze szpinakiem i mozzarellą z kaszą pęczak i surówką
Podwieczorek
Owoce zapiekane z twarożkiem i migdałami
Kolacja
Makaron ryżowy z pikantnymi warzywami z sezamem
ŚRODA 
 
1 Śniadanie
Smoothie bowl z malinami, wiórkami i prażonymi płatkami
2 Śniadanie
Ciasteczka z masłem orzechowym
Obiad
Schab wieprzowy z grzybami z kaszą gryczaną i surówką z marchewki
Podwieczorek
Sałatka z prażonymi migdałami
Kolacja
Risotto z suszonymi pomidorami i pieczarkami
CZWARTEK 
 
1 Śniadanie
Pasta z tuńczyka z pieczywem i warzywami
2 Śniadanie
Jogurt z musem gruszkowym, płatkami gryczanymi i migdałami
Obiad
Złocista pierś z kurczaka z pieczonymi warzywami i puree ziemniaczano- kalafiorowym
Podwieczorek
Koktajl tropikalny
Kolacja
Sałatka z ciecierzycy, suszonych pomidorów i fety z grzankami
PIĄTEK 
 
1 Śniadanie
Ryż jaśminowy z musem jabłkowo-morelowym i cynamonem
2 Śniadanie
Smoothie brzoskwinia z pomarańczą, jarmużem i siemieniem lnianym
Obiad
Ryba pieczona w limonkowej marynacie z kaszą bulgur i sałatą z rukoli
Podwieczorek
Wiosenna sałatka z ogórkiem małosolnym i rzodkiewką
Kolacja
Sałatka cezar wegetariańska
SOBOTA 
 
1 Śniadanie
Twarożek z konfiturą wiśniową i orzeszkami
2 Śniadanie
Mix sałat z pomidorkami i czarnymi oliwkami z dipem miodowo-musztardowym
Obiad
Makaron z sosem Blue Cheese z polędwiczką wieprzową i cukinią
Podwieczorek
Deser budyniowy z białą czekoladą i malinami
Kolacja
Pilaw z bakłażanem i czosnkowym jogurtem
NIEDZIELA 
 
1 Śniadanie
Pasta z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami, waflami ryżowymi i warzywami
2 Śniadanie
Koktajl imbirowy z ananasem
Obiad
Kurczak po seczuańsku z ryżem i orzeszkami ziemnymi
Podwieczorek
Krem jaglany z borówkami i biszkoptem
Kolacja
Gruzińska zupa gulaszowa charczo

* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu

Copyright ©2016 ENJOY THE FOOD CATERING, All Rights Reserved.