Menu naszego cateringu dietetyczneg

Menu

( 23.11 - 29.11  )
 
Poniedziałek
 
Śniadanie
Pasta z pieczonych warzyw z waflami kukurydzianymi (Na zimno)
 
II Śniadanie
Krem pomidorowy z mozzarellą (Na ciepło)
 
Obiad
Kurczak pieczony w rozmarynie z sosem pomidorowym i brokułem (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Zielony koktajl z kiwi i banana (Na zimno)
 
Kolacja
Sałatka makaronowa z pieczonymi warzywami (Na zimno)
 
Wtorek
 
Śniadanie
Placuszki jabłkowe z sosem tahini i owocami (Na zimno)
 
II Śniadanie
Sałatka z oliwkami i paluszkami grissini (Na zimno)
 
Obiad
Polędwiczki wieprzowe w sosie musztadowym z puree buraczanym i surówką (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Koktajl malinowo - brzoskwiniowy (Na zimno)
 
Kolacja
Kuskus z pikantnym chorizo i warzywami (Na ciepło lub zimno)
 
Środa
 
Śniadanie
Jajecznica ze szpinakiem, pieczywem i warzywami (Na ciepło lub zimno)
 
II Śniadanie
Zupa ogórkowa (Na ciepło)
 
Obiad
Indyk po syczuańsku z ryżem i orzeszkami ziemnymi (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Batonik owsiany z orzechami i suszonymi owocami (Na zimno)
 
Kolacja
Sałatka z ciecierzycy, suszonych pomidorów i fety z grzanką (Na zimno)
 
Czwartek
 
Śniadanie
Jaglanka z sosem wiśniowym (Na ciepło lub zimno)
 
II Śniadanie
Serek wiejski z owocami i słonecznikiem (Na zimno)
 
Obiad
Gyros z kurczaka z frytkami z batata i sałatką (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Smoothie (mango, truskawki, szpinak, jabłko) (Na zimno)
 
Kolacja
Sałatka z burakiem i serem lazur (Na zimno)
 
Piątek
 
Śniadanie
Pasta pomidorowa z pieczywem i warzywami (Na zimno)
 
II Śniadanie
Zielony pudding chia z owocami leśnymi (Na zimno)
 
Obiad
Pulpety rybne z kaszą gryczaną, sosem chrzanowym i surówką (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Zupa z buraczków z ricottą (Na ciepło)
 
Kolacja
Sałatka z winogronem i grzankami (Na zimno)
 
Sobota
 
Śniadanie
Owsianka orkiszowa z bananem i malinami (Na ciepło lub zimno)
 
II Śniadanie
Panna cotta z borówką i orzechami nerkowca (Na zimno)
 
Obiad
Curry jalfrezi z kurczaka z ryżem jaśminowym (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Koktajl z nektarynek i melisy (Na zimno)
 
Kolacja
Sałatka Prosciutto e Melone na rukoli (Na zimno)
 
Niedziela
 
Śniadanie
Pasta z makreli z pieczywem żytnim i ogórkiem małosolnym (Na zimno)
 
II Śniadanie
Jogurt z truskawkami , gruszką i crunchy (Na zimno)
 
Obiad
Spaghetti z indykiem w sosie śmietanowo-musztardowym (Na ciepło)
 
Podwieczorek
Brzoskwiniowa pianka jogurtowa z płatkami migdałów (Na zimno)
 
Kolacja
Sałatkowe wrapy z wołowiną i mozzarellą (Na zimno)
 

* Enjoy the food zastrzega sobie prawo do zmiany menu

Copyright ©2016 ENJOY THE FOOD CATERING, All Rights Reserved.
 
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem